Kundservice

Vi är din specialistleverantör av första hjälpen träning och simuleringsutrustning
 

Vi kompromissar aldrig med kvalitet och service när vi behandlar din beställning. Med flera decennier av erfarenhet och affärsutveckling bakom oss har vi insett att Danmark förblir ett ledande land inom hälsovetenskap och livräddning genom repetitiv träning och inlärning av välkända rutiner och övningar. Allt som är möjligt med hjälp av Optisafe.

 

Med de modernaste Ambu produkterna och Ambu skyltdockor för första hjälpen utbildning och hjärtstoppare, som möter de skarpaste kraven på en stor marknad, ger vi dig en unik möjlighet att få det bästa från landet med dina behov. Dessutom är Optisafe leverantör av Ruth Lee träningsdockor. Dessa kan användas för alla typer av räddningsscenarier och övningar.

Med introduktionen av holländska FireWare-produkter försöker Optisafe nu nå hela vägen när det kommer till utbildning inom brand och räddning. Unika installationer och banbrytande nya idéer kännetecknar FireWares tillgång till marknaden. Vi delar denna uppfattning i Optisafe.

Vi levererar allt från småsläckare och rökare till storskaliga utbildningsprojekt som kräver ett nära samarbete mellan oss, FireWare och dig som kund.

3B Scientific and Operative Experience ger en inblick i en helt ny värld av simulering och träning. Framtiden handlar om lärande genom praktiska praktiska övningar. Det måste helt täcka våra två leverantörer. Från enkel till mycket avancerad examen.

Realismen når nya höjder med träning i gynekologiska och obstetriska insatser. Men katastrofmediciner som utförs under brandbekämpning är bara några av de otaliga lösningar som finns idag inom avancerad utbildning.

Vi har givetvis fortfarande ett bra grepp om vårt ursprungliga affärsområde av första hjälpen-utrustning för konsumenter, vilket har gjort att vi har kunnat försörja lite extra med en modern första hjälpen-låda med tidsenligt utseende och funktionsdesign. Våra produkter är alltid korrekt märkta och följer hälsolagstiftningen.

Använd oss ​​som sparringspartner när utbildningen ska förädlas och vidareutvecklas. Vi vet att det i slutändan handlar om människoliv.