Contact Us

Kontakta oss så får du svar. Optisafe sätter dig högst och därför måste information och drifthastighet stå framför allt. Den direkta kontakten är så viktig för handel med våra typer av produkter. Behöver vi tillsammans med dig och våra andra kunder hitta rätt produkt som passar ett behov, då behöver vi den personliga kontakten med den professionella som står i slutet av kommunikationskedjan med en pedagogisk utmaning.

Endast genom samtal och direktkorrespondens kommer vi fram till målet med ett svar, du kan vara 100% nöjd med kunden.

Du är självklart alltid välkommen att förse dig i vår webbshop på Optisafe.dk. Här finns enkel tillgång till konsumtionsvaror för användning i verkligheten, eller i utbildningen. Vårt sortiment tillkommer kontinuerligt nya varor i form av sårförband, gips, enkla instrument, termometrar, sårrengöringsmedel och liknande. Men om du letar efter mer speciella saker för klassrummet, så pratar vi hellre med dig på telefon +45 46 14 10 20 eller via e-post [email protected].

Tänk på att inga frågor och förfrågningar är för konstiga för oss. Olyckor och katastrofer är aldrig samma sak och därför är vi alltid redo att lyssna på dina erfarenheter och erfarenheter från fältet.

Med direktkontakten får du det vi prioriterar högst. Personal och personlig service. Våra medarbetare känner till alla våra affärsmodeller som måste efterlevas när de är i kontakt med dig och dina kollegor inom social- och hälsovård, brand, räddning eller utbildning.

Det är nästan oavsett vem du har att göra med i andra änden. Vi är vår uppgift vuxen och vet om många frågor och lösningar för våra kunder. Tillsammans med våra nära leverantörer undersöker vi snabbt produkter och övningar så att du och dina kollegor får rätt upplägg varje gång ni ringer, skriver eller på annat sätt kontaktar oss i Optisafe.

HÖG KVALITET

Från våra leverantörer

 

STORT KUNNANDE

Med första hjälpen

RÅD & VÄGLEDNING

Professionell service

SNABB LEVERANS

Leverans inom 7 dagar

 

Jens Mortensen
Direktör

Lasse Mortensen
Marknadsföring

 

Lisbeth Jørgensen
Marknadsföringsassistent

Henning Pedersen
Serviceassistent

 

 

Write Us
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.